SEO TIPS 2018 – BLIV BEDRE TIL HJEMMESIDE

Her er de nyeste SEO tips du skal mestre i 2018. Det er de “hotte” ranking-factors. Og mestrer du dem er der gratis organisk trafik på vej i din retning

GOOGLE RANKING FACTORS 2018

Langt fra alle med en hjemmeside ved hvilke faktorer der er vigtige for at ligge godt i søgeresultaterne, derfor har jeg skrevet dette indlæg, som jeg så kalder for SEO TIPS 2018.

Titel tag – SEO TIPS

Skriv dit søgeord som det første når du skriver ​dit titel-tag. Der er bedre placering til de hjemmesider hvor søgeord findes i begyndelsen af et titel-tag. Og selvfølgelig indgår dit søgeord og i din overskrift, altså din H1 . Kombinationen af dit titeltag og H1’er er en stærk indikator for søgeordet på din side.

Når Google crawler en side, så starter den med at læse dine overskrifter (H-tags). Den fremgangsmåde er godt bevis for, at brugen af overskrifter har en afgørende betydning for hvordan google skal forstå indholdet.

Brugen af flere overskrifter, H2 og H3 hjælper med at strukturere din webside. Hvis du inkluderer dit søgeord i flere H-tags, så bekræfter du relevansen af søgeordet. Men husk at det er vigtigt, at du ikke overdriver og ender med den modsatte effekt.

Skriv indhold der tæller

Skriv relevant indhold, og med relevant menes at du skal skrive alt hvad du overhovedet kan. Det er bevist, at sider med mere end +1500 ord altid ranker bedre end artikler med en lang række “andre” ranking-factors, så som linkbuilding.

Strukturer dit indhold og så bliver det er nemt at læse. Det skal ikke være alt for “store klumper” af tekst. Og du må rigtig gerne bruge punktopstillinger, fed, og tal. Du kan læse mere om hvordan du skriver en godt tekst til din hjemmeside her

Page Load time – Ranking factor

Sidens Load-tid er vigtig. Du kan nemt evaluere din hjemmeside indlæsningshastighed ved at bruge hjælp af Google’s eget Pagespeed Insights.
85/100 er tilfredstillende. Hvordan man arbejder med “page load-time” kommer jeg tilbage til senere.

Seo tips 2018Søgeord

Din anvendelse af søgeordet er super-vigtig. Brug dit søgeord strategisk på din hjemmeside – brug det i URL’en, Titel tag og og i de første 100 ord i din tekst. Brug det i H1, H2 og H3 overskrifter. Men det skal bruges naturligt og på ingen måder overdrives.

En af de ting du selvfølgelig sørger for i din tekst, er at bruge variationer af dit søgeord, spørg enhver online synonym ordbog hvis du er løbet tør for ideer.

Læs mere om søgeord når du skriver tekster til din hjemmeside

Page authority

Page authority er kvaliteten af din side. Den påvirkes af kvaliteten og mængden af links til din hjemmeside – det er et af de vigtigste parametre som Google bruger.

Domain authority

Domain authority, domænet som helhed. Du kan tjekke din Domain athority ved hjælp af Open Site Explorer

Links

Indgående links er autoritet, og Google er opmærksom på relevansen af indgående links. Det er derfor vigtigt at dine links kommer hjemmeside der handler om det samme emne.

Varighed af et besøg

Varigheden af besøg og hvor mange sider de besøgende ser er en vigtig faktor. Det indledende indhold som ses på en skærm uden at scrolle skal være overbevisende og interessant

Responsive design

Mere end halvdelen af trafikken på nettet er mobil og derfor foretrækker Google at vises hjemmesider med responsive design til brugere der anvender mobile enheder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *